Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
Apollon tennis club - Apollon Climbing
Έτος ίδρυσης 2010
ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ & ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ - ΡΟΟΤΣΟ ΠΟΤΑΜΟΙ
Apollon Handbook
Οδηγός για γονείς
Mini Tennis
Η Ομοσπονδία
Book online
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ


Τα αθλούμενα μέλη του ομίλου (members και μέλη της ακαδημίας) θα μπορούν κατά τις εορταστικές μέρες του Πάσχα και εντεύθεν να κλείνουν γήπεδο και να προπονούνται ΜΟΝΟ μέσα απ την πλατφόρμα online κρατήσεων που ενεργοποιείται το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 την 00:01 π.μ. Η κράτηση θα μπορεί να γίνει μόνο στις ώρες λειτουργίας του Ομίλου και μόνο στα αδέσμευτα ωριαία πεδία. ( Η εφαρμογή θα δείχνει ποιες είναι οι διαθέσιμες μέρες και ώρες για κράτηση και προπόνηση)
 
Εγγραφή.
Δίπλα υπάρχει το link ''εγγραφή online''. Κλικάροντας πάνω σ αυτό , το μέλος θα κατευθυνθεί σε μια online φόρμα εγγραφής , όπου θα συμπληρώσει το email του, τα προσωπικά στοιχεία του,και θα αποδεχτεί τους όρους της εφαρμογής. Στη συνέχεια το μέλος θα πρέπει να ανοίξει το προσωπικό του email και να κλικάρει στην επιλογή ''Confirm account and choose login'' προκειμένου να επιβεβαιώσει την εγγραφή και να επιλέξει τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης έτσι ώστε να μπορεί να εισέρχεται στην online φόρμα και να κάνει την κράτηση των γηπέδων.  Αφού ο λογαριασμός του μέλους επιβεβαιωθεί θα μπορεί πλέον να κάνει κράτηση γηπέδου απ το link ''Κρατήσεις γηπέδων'' απ τη σελίδα www.kalymnostennis.gr
 
Στη φόρμα κράτησης το μέλος θα επιλέγει την ώρα ή τις ώρες του παιγνιδιού ενώ στο booking details της φόρμας το μέλος θα συμπληρώνει υποχρεωτικά στον τίτλο (Title) το είδος παιγνιδιού δηλαδή τις λέξεις ΜΟΝΟ ή ΔΙΠΛΟ ενώ στις σημειώσεις (Notes) θα συμπληρώνει υποχρεωτικά το άλλο μέλος ή μέλη που αφορούν το συγκεκριμένο παιγνίδι. Κρατήσεις που δεν θα έχουν τα δυο πεδία συμπληρωμένα θα ακυρώνονται. • Όλα τα μέλη μπορούν να κάνουν κράτηση από 2 μέρες έως και 2 ώρες πριν την έναρξη του παιγνιδιού που τους ενδιαφέρει να γίνει η κράτηση. • Το κάθε μέλος έχει δικαίωμα να ξανακάνει κράτηση μόνο εάν πραγματοποιήσει το δηλωμένο παιγνίδι. Την ίδιο ισχύει και για το άλλο ή άλλα μέλη που εμπλέκονται στο δηλωμένο παιγνίδι. • Η κράτηση θα αφορά τουλάχιστον παιγνίδι μίας (1) ώρας.  • Ανώτερο όριο κράτησης οι δύο ώρες.  • Δικαίωμα εγγραφής και κράτησης έχουν ΜΟΝΟ τα αθλούμενα μέλη του σωματείου και κανείς άλλος. • Μέλη που δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία του νέου τρόπου λειτουργίας θα απευθύνονται στους διαχειριστές του ιστοχώρου του ομίλου για άνοιγμα λογοαριασμού και κλείσιμο γηπέδων στα τηλέφωνα 6937288632 ή 2243024278. • Σε περίπτωση που κάποιο μέλος κλείσει γήπεδο και ο παρτενέρ ή οι παρτενέρ του δεν είναι μέλος/οι του Συλλόγου η ωριαία περίοδος (χρέωση) θα αφορά αποκλειστικά το μέλος του Συλλόγου. Η ευθύνη για τυχόν τραυματισμό των άλλων παικτών θα βαρύνει τον ίδιο. • Η ηλεκτρονική κράτηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων είναι υποχρεωτική. Η γραμματεία του Ομίλου δεν έχει πλέον ευθύνη για κλείσιμο παιγνιδιών παρά μόνο για την οικονομική τακτοποίηση των μελών.

• Κράτηση θα μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά και στο χώρο των εγκαταστάσεων με την παρουσία του μέλους στον ειδικό λογαριασμό μελών που έχει δημιουργηθεί.


Τυχόν καταστρατήγηση των ανωτέρω από μέλος θα δίνει το δικαίωμα στους διαχειριστές για τη μερική ή ολική φραγή του απ το δικαίωμα κράτησης και προπόνησης. 


ΕΓΓΡΑΦΗ ONLINE